Η εταιρία Bonsai Home αποτελεί μία ξεχωριστή και μοναδική πρόταση για το σπίτι σας!!

Εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φυτού bonsai, όπως τη σταθερότητα, τη μακροχρόνια παρουσία και την εξωτική του φύση, προσβλέπει στην διαχρονική αίγλη και προτίμησή σας.

Από το 1997, με σοβαρότητα και συνέπεια, αφουγκράζεται τις ανάγκες σας, ακολουθεί τις απαιτήσεις σας, υλοποιεί τις πιο μύχιες επιθυμίες σας για ένα προσωπικό ονειρεμένο χώρο, αυτόν του σπιτιού σας.

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας είναι ένα από τα καίρια στοιχήματα και ζητούμενα της εταιρίας για την δική σας εξυπηρέτηση και πραγμάτωση των ονείρων σας σχετικά με ένα όμορφο και καλόγουστο σπίτι.

Διαθέτουμε μία εκπληκτική ποικιλία σε λευκά είδη, έπιπλα, κουρτίνες, χαλιά, μοκέτες, μικροέπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διακοσμητικά και μικροαντικείμενα, αξεσουάρ, ένδυσης – μόδας.

Το εκλεπτυσμένο γούστο και η φινέτσα των προϊόντων, τα μοναδικά σχέδια & χρώματα όλων των ειδών, οι πιστοποιημένες ποιότητες, οι απαράμιλλες τιμές και ευκολίες πληρωμής αποτελούν άλλο ένα μέλημα της εταιρίας και εγγύηση για τους στόχους και το κύρος της.

Με συνεχείς εκθέσεις των προϊόντων μας, με εμπόριο χονδρικής – λιανικής άψογους και εξυπηρετικούς υπαλλήλους στεκόμαστε δίπλα σας για περισσότερα από 20 χρόνια και μάλιστα, με απόλυτη επιτυχία ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Έμπειροι συνεργάτες μας επισκέπτονται τον χώρο σας και με ευχάριστη διάθεση σας γνωρίζουν τα είδη μας και σας ενημερώνουν για τις κυρίαρχες τάσεις της αγοράς και της αισθητικής που αφορούν σε έναν άψογο οικιακό εξοπλισμό.

Οι ιδανικές διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες αλλά και οι επισκέψεις – ενημερώσεις σας στους χώρους τις εταιρίας μας στους Αγίους Αναργύρους, αποτελούν ένα δίαυλο επιτυχούς επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η εταιρία Bonsai Home σας περιμένει κάθε στιγμή της ζωής σας για να την κάνει ξεχωριστή και αξέχαστη.

Με χαρά, φαντασία και άποψη “ντύνει” μοναδικά το σπίτι σας χαρίζοντάς του καλαισθησία, αρμονία, άνεση.

Προσφέρει για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θαλπωρή και χαρά, γίνεται μία τρυφερή αγκαλιά για όλες τις μικρές και τις μεγάλες στιγμές σας.

24 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
10000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
12000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ποικιλία - Ποιότητα - Οικονομία

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

Μην διστάσετε να μας προωθήσετε οποιαδήποτε απορία σας.
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για να σας εξυπηρετήσει.

     Ελευθερίου Βενιζέλου 23,
    Αγ. Ανάργυροι, Τ.Κ. 13561

     Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκεύη, 9:30 – 17:30