Πολιτική Επιστροφών

Θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία σας για το λόγο του οτι π.χ. θέλετε να αλλάξετε χρώμα ή το έχετε μετανιώσει ή το ότι δε σας ικανοποίησε; Κανένα πρόβλημα.

Τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας το αποστείλετε πίσω εντός (14) ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα παραλαβής τους με οποιαδήποτε εταιρεία μεταφορών επιθυμείτε(courier,μεταφορική εταιρεία ή κάτι αλλο) της επιλογής σας και με δικά σας έξοδα αποστολής.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα εμπορεύματα είναι δικής σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στις αποθήκες μας, οπότε θα πρέπει να βέβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν οποιαδήποτε ζημιά στο δρόμο. Προσπαθούμε σκληρά για να δεχτούμε όλες τις επιστροφές που έρχονται σε εμάς, οπότε σε περίπτωση που κάποιο προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση τότε θα σας επιστραφεί πίσω.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

  1. Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)
  2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί (να συναρμολογηθεί, πλυθεί κτλ)
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
  4. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
  5. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα
  6. Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Είτε θέλετε να κάνετε αλλαγή σε κάποιο προϊόν, είτε επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν λόγω ελαττώματος, η διαδικασία είναι η εξής: μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στο προϊόν που επεστράφη και, εφόσον πληρεί όλες τις προϋποθέσεις επιστροφής, τότε η εταιρεία μας θα προβεί σε αντικατάσταση ή θα σας επιστρέψει την αρχική αξία του προϊόντος ή των προϊόντων που επεστράφησαν, εξαιρουμένων των εξόδων μεταφοράς σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε. Αυτό συνήθως διαρκεί 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Οπότε αν επιθυμείτε να κάνετε κάποια αλλαγή ή να σας στείλουμε εκ νέου το ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε θα πρέπει να κάνετε μια νέα παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής του προϊόντος επιβαρύνουν τον αγοραστή. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω ή για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Σημείωση: στις αποστολές ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κόστος αντικατάστασης ή επιστροφής του, εξαιρουμένων των περιπτώσεων, στις οποίες ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση (εφόσον υπάρχει), όπου και το κόστος αρχικής αποστολής επιβαρύνει τον ίδιο, ενώ το κόστος επιστροφής επωμίζετο από την εταιρεία μας.