ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παραλαβή παραγγελιών

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με 3 τρόπους. Μπορείτε  να την παραλάβετε στο χώρο σας από εμάς  ή από το κατάστημά μας στους Αγίους Αναργύρους,  Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 23, Δευτέρα έως Παρασκευή από 09.30 πμ -17.30 μμ και με Εταιρία ταχυμεταφορών.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Στο κατάστημά μας επίσης μπορείτε να δείτε από κοντά ένα μεγάλο μέρος της συλλογής μας σε σεντόνια, ριχτάρια, πετσέτες, τραπεζομάντηλα,  παπλώματα, κουβερλί, παπλωματοθήκες  κουρτίνες, στρώματα, εποχιακά είδη, έπιπλα και είδη διακόσμησης.